Natjecanja

Kao što je i u samom nazivu udruge sadržano, jedan od bitnijih programa udruge je natjecanje u sportskom ribolovu, i to za sve kategorije i u različitim disciplinama. Svakako najzastupljenija disciplina je “lov ribe udicom na plovak” u kojoj članovi naše udruge postižu iznimne sportske rezultate.

Kadetska ekipa je dugi niz godina bila vrlo uspješni sudionik Kupa županije gdje je redovito osvajala najviša postolja. Juniorska ekipa je također redoviti učesnik Kupa županije, ali i Kupa VII. zone, na kojima su često osvajali medalje i pehare, a nerijetko su i sudionici završnice Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza.

Seniorska ekipa sudjeluje u hrvatskoj ligi HŠRS-a, Županijskoj ligi Virovitičko-podravske županije i na raznim kup natjecanjima.

U nekadašnjoj ligi Zajednice športsko ribolovnih udruga Slatina naša ekipa je posljednjih devet godina za redom osvajala ukupno ekipno prvo mjesto, od 2005. do 2014. godine, čime je u trajno vlasništvo osvojila čak tri prijelazna pehara.

U županijskoj ligi naša seniorska ekipa bila je ukupni prvak lige 2010., 2011., 2014., 2015., 2016., 2017., 2018., 2019., 2020. i 2021. godine, te je i u županijskoj ligi osvojila dva prijelazna pehara u trajno vlasništvo.

Odličnim nastupima u II. hrvatskoj ligi istok HŠRS-a u 2017. godini ekipa Klen Slatina je nakon 8 kola lige osvojila ukupno prvo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji i na taj način plasirala se u prvu hrvatsku ligu HŠRS-a u 2018. godini.

Kup županije, 10.05.2009 - juniori, Grudnjak Zdenci

Rezultate natjecanja možete pratiti po kategorijama:

Raspored natjecanja objavljen je u kalendaru natjecanja.