Deveti puta za redom Klen Slatina prvak Kupa županije!

Po drugi puta u tri godine naša je udruga bila domaćin Kupa županije u Slatini. Na natjecanju je sudjelovalo oko 150 natjecatelja, kapetana i pratitelja, a održalo se 12.05.2013. na starom bajeru i na akumulaciji Javorica u Slatini po prohladnom i vjetrovitom vremenu koje nije omelo naše natjecateljske ekipe da zajedničkim snagama po deveti puta za redom postanu prvaci Kupa županije Virovitičko-podravske.

Kadetska ekipa zauzela je 6. mjesto od 8 ekipa, a u ekipi su nastupili Adriano Gencer (7. mjesto), Antonio Gencer (8. mjesto) i Vanesa Hufnagel (2. mjesto).

Juniorska ekipa je u konkurenciji 3 ekipe juniora uvjerljivo osvojila prvo mjesto pri čemu su sva tri natjecatelja Danijel Relatić, Tomislav Vidović i Ivan Ivanović osvojila prvo mjesto u svom sektoru – čestitke cijeloj ekipi!

U seniorskoj konkurenciji prijavilo se 17 ekipa s područja županije Virovitičko-podravske, a naša je ekipa i ovdje osvojila prvo mjesto. Pojedinačno u sektoru Jovica Beneš zauzeo je 4. mjesto, Robert Keller 1. mjesto a Željko Vilk 8. mjesto.

Ovim uspjehom natjecateljskih ekipa ŠRU “Klen” Slatina ponovno je postala prvak Kupa županije Virovitičko-podravske, a ekipe juniora i seniora stekle su pravo nastupa na Kupu VII. zone koji će se održati na Skresovima u Garešnici 26.05.2013.

U organizaciju domaćinstva Kupa županije uključuli su se gotovo svi članovi naše Udruge koji su svojim radom dali veliki doprinos uspješnoj organizaciji i provedbi natjecanja, na što se predsjednik Udruge Robert Keller posebno ponosi i ovim putem zahvaljuje. Zahvale idu i predstavnicima Grada Slatine koji su nam, kao i nebrojeno puta do sada, na svoj način pomogli u organizaciji ovako velikog događaja u Slatini.

Download:

Odgovori