Završnica 60. kupa HŠRS-a

Na završnici Kupa HŠRS-a naša je udruga imala predstavnike u dvije kategorije, juniori i seniori. Natjecanje se održalo u periodu od 12.07. do 14.07.2013. i to na dvije natjecateljske vode – za juniore Stara Drava Podravski Podgajci, a za seniore Stara Drava Donji Miholjac.

Za ekipu juniora nastupili su Danijel Relatić, Ivan Ivanović i Tomislav Vidović uz pratnju kapetana Danijela Ivanovića. Nakon izvrsno odrađena oba dana natjecanja na zahtjevnoj natjecateljskoj vodi juniorska ekipa zauzela je 5. mjesto od ukupno 13 juniorskih ekipa. Naš najbolje plasirani junior nakon dva natjecateljska dana bio je Danijel Relatić sa osvojenim 13. mjestom, dok su Tomislav Vidović i Ivan Ivanović zauzeli 14. odnosno 29. mjesto od ukupno 40 juniora.

Za seniorsku ekipu nastupili su Željko Vilk, Jovica Beneš i Adrijano Idek uz pratnju kapetana Mirka Horvata. Nakon oba dana natjecanja u iznimno jakoj konkurenciji zauzeli su ekipno 12. mjesto, a naš najbolji pojedinac bio je Željko Vilk sa osvojenim 17. mjestom od ukupno 53 natjecatelja. Valja istaknuti kako je Željko Vilk drugoga dana natjecanja bio pobjednik A sektora gdje je sa ulovom od 4.560 grama osvojio prvo mjesto.

 

Download:

Odgovori