Održana redovna godišnja skupština ŠRU „Klen“ Slatina

U subotu 11.04.2015. s početkom u 18 sati u domu na slatinskom bajeru započela je s radom redovna godišnja skupština športsko ribolovne udruge „Klen“ Slatina. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Keller odavanjem počasti minutom šutnje preminulim članovima udruge u protekloj godini, a zatim je uvodnim riječima pozdravio sve nazočne skupštini. Posebno je pozdravio i skupštini predstavio nazočne goste predsjednika Športsko ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije Nikicu Medarića te predsjednika ŠRU „Šaran“ Bakić Damira Kiretu kao novoga ovlaštenika ribolovnog prava u ribolovnom području Drava-Dunav za ribolovne zone obuhvaćene administrativnim granicama grada Slatine i općina Mikleuš, Nova Bukovica, Sopje i Čađavica u Virovitičko-podravskoj županiji.

Dnevnim redom, prihvaćenim od strane Skupštine, predstavljena su i usvojena izvješća o radu tijela udruge, a kao najvažniju stavku dnevnog reda skupštini je predstavljen novi statut udruge koji je usklađen sa novim Zakonom o udrugama. Nakon kraće rasprave i usvojenog novog statuta udruge, donijeta je odluka o visini članarine, financijski plan i program rada udruge.

Posljednja točka dnevnog reda (razno) bila je ujedno i najaktivnija, a odnosila se ponajviše na novog ovlaštenika ribolovnog prava i režim gospodarenja vodama gdje je Damir Kireta upoznao nazočne s „pravilima igre“ i odgovarao na brojne upite. Predsjednik ŠRS VPŽ Nikica Medarić pohvalio je rad udruge i posebno istaknuo natjecateljski dio u kojem ekipe redovito osvajaju medalje na natjecanjima. Skupština je završena u 20:30 sati i okončana zajedničkim ručkom.