7. i 8. kolo prve hrvatske lige HŠRS-a, Banova Jaruga

7. i 8. kolo prve hrvatske lige održano je na jezeru Pakra II u mjestu Banova Jaruga. Velika akumulacija bila je nešto nižeg vodostaja od uobičajenog zbog sanacije brane, pa su i strujanja vode bila umjerenija.

Prvoga dana natjecanja, u subotu 07.07.2018., lovila se uglavnom žutooka i deverika gotovo isključivo na šteku. Bilo je pokušaja lova na match kao i kratkim direktašima za kedera, no šteka je bila glavna tehnika lova. Toga dana naša ekipa zauzela je 9. mjesto od 12 ekipa, a najbolji pojedinac u našoj ekipi bio je Tihomir Ištvanović sa osvojenim 2. sektorskim mjestom.

Drugoga dana natjecanja riba je ušla na hranjena mjesta pa su i ulovi bili znatno bolji. Bonus ribe – velike deverike, koje su poneke bile veće i od 2 kg odnijele su prva mjesta i na taj način odlučile pobjednike sektora, ali i ekipne pobjednike. Naša ekipa zauzela je 11. mjesto.

Oba dana natjecanja vrijeme je bilo za poželjeti, sunčano i toplo bez vjetra. Za ekipu Klen Slatina nastupili su natjecatelji Željko Vilk, Robert Keller, Tihomir Ištvanović i Adrijano Idek uz kapetane Jovicu Beneša i Mirka Horvata.

Rezultati I. lige HŠRS-a