Klen Slatina osvojio 10. naslov prvaka županijske lige

Posljednje 6. kolo županijske lige održalo se 12.09.2021. na Starom bajeru u Slatini. Ekipa Klen Slatina I osvojila je prvo mjesto i potvrdila novi naslov prvaka županijske lige, deseti ukupno. Za ekipu Klen I nastupali su Željko Vilk, Adrijano Idek i Robert Keller.

Ekipa Klen Slatina II je podbacila na posljednjem kolu i gotovo ostala bez drugog mjesta u ukupnom poretku lige, no izvukli su se na većem ukupnom ulovu ribe. Za ekipu Klen II nastupali su Jovica Beneš, Tihomir Ištvanović, David Vilk i Leon Ištvanović.

Treće mjesto u ukupnom poretku osvojila je ekipa Mrena Gornji Miholjac u sastavu Mirko Horvat, Željko Geng i Ivan Rakocija.

U ukupnom pojedinačnom poretku županijske lige sudjelovalo je ukupno 48 natjecatelja. Od prvih šest plasiranih natjecatelja čak njih petero su natjecatelji ŠRU Klen Slatina. Pojedinačni prvak lige drugu godinu za redom zasluženo je postao Željko Vilk, dok je sa samo jednim bodom zaostatka drugo mjesto osvojio Robert Keller. Četvrto mjesto pripalo je Adrijanu Ideku, peto mjesto osvaja Tihomir Ištvanović dok je šesto mjesto osvojio Jovica Beneš.

Prilog: