Županijska liga 3. kolo

Na Šodrani u Pitomači 05.06.2022. održano je treće kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije. Za razliku od prošlogodišnjeg kola lige na istoj vodi kada je iznenadno jako nevrijeme prekinulo natjecanje ovaj puta vrijeme je bilo sunčano i vrlo toplo. Od ulova najviše se lovili sitni somići i babuška težine oko 100 grama te poneka bonus velika babuška težine oko 500 grama. Osim jednog ulova amura oko 2 kg težine, drugih većih ulova nije bilo jer je krupna riba iskoristila relativno lopočem obraslu Šodranu pa je svaki bijeg krupne ribe završavao u lopoču a riba izašla kao pobjednik.

Najuspješnija ekipa natjecanja bila je Greda Pitomača sa osvojenim prvim mjestom, drugo mjesto osvojila je ekipa TVIN Virovitica dok je treće mjesto osvojila ekipa Mrena Gornji Miholjac.

Ekipa Klen Slatina I zauzela je 5. mjesto. U sektoru A Željko Vilk zauzima posljednje 10. mjesto sa ulovom od 1.465 grama, u sektoru B Adrijano Idek osvaja prvo mjesto sa ulovom od 8.015 grama te u C sektoru Robert Keller zauzima 5. mjesto sa ulovom od 3.535 grama ribe.

Ekipa Klen Slatina II zauzela je 9. mjesto. Tihomir Ištvanović osvojio je 3. mjesto u A sektoru sa ulovom od 3.215 grama ribe. U B sektoru Jovica Beneš zauzeo je posljednje 10. mjesto sa ulovom od 765 grama ribe dok je Davi Vilk u C sektoru sa ulovom od 1.755 grama zauzeo 8. mjesto.

Prilog: