Odlični nastupi u II. ligi na rijeci Dravi u Osijeku

Na rijeci Dravi u Osijeku 09. i 10.07.2022. održano je četvrto i peto kolo II. lige istok HŠRS-a. Domaćin prvog dana natjecanja bila je naša udruga, dok je slijedeći dan ulogu domaćina preuzela udruga Udica Donji Miholjac.

Naša ekipa odlično je odlovila oba dana natjecanja. Prvi dan je sa 15 bodova i najvećom ukupnom kilažom osvojila sjajno prvo mjesto. Željko Vilk je u sektoru A osvojio prvo mjesto sa ulovom od 8.440 grama ribe, Adrijano Idek u sektoru B također prvo mjesto sa ulovom od 5.710 grama, Tihomir Ištvanović je u sektoru C ostao bez ulova i zauzeo 8. mjesto, a Robert Keller u sektoru D osvojio je 5. mjesto sa 1.065 grama ribe.

Drugog dana natjecanja naša ekipa je sa 12 bodova osvojila drugo mjesto. U sektoru A Robert Keller zauzeo je 4. mjesto sa ulovom 3.965 grama ribe, u sektoru B Jovica Beneš osvojio je prvo mjesto sa ulovom 5.740 grama, Adrijano Idek u sektoru C 3. mjesto sa 4.155 grama te Željko Vilk u sektoru D 4. mjesto sa 1.545 grama ribe.

Odličnim nastupima u Osijeku naša je ekipa u ukupnom poretku sa 6. mjesta skočila na 3. mjesto II. lige istok HŠRS-a. Pojedinačni i ekipni plasmani oba dana vidljivi su u priloženom dnevniku, a do kraja ciklusa natjecanja 2. lige ostaju još tri kola.

Posebne zahvale ovim putem upućujemo prijateljskom ribolovnom klubu ORŠK Osijek koji nam je i ovaj put ustupio svoje prostorije za provođenje natjecanja.

Prilog: