Ekipa Klen Slatina nastupila na završnici kupa Hrvatske HŠRS-a

Odličnim nastupom na kupu VII. zone ekipa Klen Slatina osvojila je prvo mjesto i time ostvarila nastup na završnici kupa Hrvatske Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, 65. po redu. Završnica kupa Hrvatske održala se na staroj Dravi u Bilju kod Osijeka 15.-16.07.2023., a u konkurenciji seniora nastupilo je 20 ekipa iz Hrvatske, među kojima je i ekipa Klen Slatina. Osim kategorije seniora nastupile su i ekipe u kategorijama seniorki, juniorki i juniora što čini ukupno 60 ekipa sudionika završnice kupa HŠRS-a. U petak 14.07. održan je službeni trening na staroj Dravi i svečano otvorenje natjecanja u centru Bilja.

Prvoga dana natjecanja, 15.07., naša je ekipa ostvarila odličan rezultat osvojivši 3. mjesto. Najuspješniji pojedinac bio je Jovica Beneš sa osvojenim 3. mjestom u sektoru A. U sektoru B Željko Vilk osvojio je 4. mjesto dok je Adrijano Idek u sektoru C zauzeo 8. mjesto.

Drugoga dana natjecanja ekipa je ostvarila nešto lošiji plasman zauzevši 10. mjesto. Jovica Beneš je u sektoru A zauzeo 9. mjesto dok su 11. mjesto zauzeli Željko Vilk u sektoru B i Adrijano Idek u sektoru C.

Zbrajanjem rezultata oba dana natjecanja naša ekipa osvojila je odlično 5. mjesto od 20 ekipa na kupu Hrvatske. U pojedinačnoj konkurenciji naš najuspješniji natjecatelj bio je Jovica Beneš na 9. mjestu od ukupno 60 natjecatelja. Željko Vilk zauzeo je 17. mjesto a Adrijano Idek 29.

Prilog: