Novi naslov prvaka županijske lige ekipi Klen Slatina I

Posljednje kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije održano je u Slatini na starom bajeru 17.09.2023., a domaćin je bila Športsko ribolovna udruga „Šaran“ Bakić. Ekipa Klen Slatina I već je u petom kolu osigurala naslov prvaka županijske lige, dok se za drugo i treće mjesto vodila borba između nekoliko ekipa.

Uz nešto nižu razinu vode od uobičajene očekivali su se i slabiji ulovi, no na kraju se riba dobro lovila i ostvareni su dobri rezultati. Tako je najveći pojedinačni ulov ostvario natjecatelj Tihomir Ištvanović iz ekipe Klen Slatina II sa ulovom od 8.870 grama ribe u sektoru B. Najuspješnija ekipa bila je Drava Terezino Polje, dok je ekipa Klen Slatina I osvojila 2. mjesto ispred ekipe Mrena Gornji Miholjac na trećem mjestu. Ekipa Klen Slatina II zauzela je 6. mjesto.

U konačnom ekipnom poretku lige u 2023. godini u konkurenciji 12 ekipa novi naslov prvaka županije Virovitičko-podravske uvjerljivo je osvojila ekipa Klen Slatina I u sastavu Željko Vilk, Robert Keller i Adrijano Idek, što je ukupno 12. naslov prvaka županijske lige i deseti uzastopni naslov u ukupno 15 godina postojanja županijske lige. Drugo mjesto u ukupnom poretku županijske lige zasluženo je osvojila ekipa Drava Terezino Polje dok je ekipa Klen Slatina II osvojila 3. mjesto u ligi. Ekipu Klen Slatina II činili su natjecatelji Leon Ištvanović, Tihomir Ištvanović i Jovica Beneš.

U konačnom pojedinačnom poretku lige u konkurenciji 49 sportskih natjecatelja, novi naslov najuspješnijeg natjecatelja županijske lige odnio je Adrijano Idek iz ekipe Klen Slatina I. Drugo mjesto zauzeo je Tihomir Ištvanović iz ekipe Klen Slatina II dok je treće mjesto zauzeo Robert Keller iz ekipe Klen Slatina I. Od natjecatelja ekipa Klen Slatina Željko Vilk zauzeo je 4. mjesto, Jovica Beneš 6. mjesto a Leon Ištvanović 16. mjesto.

Prilog: