Održana redovna godišnja Skupština udruge

Dana 15.03.2014. održana je redovna godišnja izvještajna Skupština Športsko ribolovne udruge “Klen” Slatina, a istu je otvorio i vodio predsjednik udruge Robert Keller. Predsjednik je u svojem izvješću izrazio svoje zadovoljstvo radom udruge i pohvalio sve članove, jer su svojim radom pridonijeli uspješnom ostvarenju plana i programa rada Udruge u 2013. godini, kao i drugim aktivnostima koje je Udruga organizirala ili sudjelovala. Posebno je istaknuo uspješnu organizaciju Kupa županije Virovitičko-podravske kojem je naša udruga po drugi puta bila domaćin i na kojem je sudjelovalo ukupno 28 ekipa, odnosno oko 120 sudionika natjecanja.

Nakon iznijetih i jednoglasno usvojenih izvješća tijela i komisija udruge donijeta je odluka o visini članarine za 2014. godinu, a ona iznosu 100,00 kn (plus državna dozvola 400,00 kn što u konačnici predstavlja iznos od 500,00 kn). Zatim su donijeti novi plan i program rada udruge, te financijski plan za 2014. godinu. Dogovorena je i prva radna akcija, a ista se održala odmah slijedeći dan, dakle 16.03.

Na kraju rada Skupštine predsjednik Robert Keller zahvalio se nazočnim članovima i poželio im, kao i svim sportskim ribičima, BISTRO u 2014. godini.

Odgovori