Klen Slatina osmu godinu zaredom prvak lige ZŠRU Slatina!

U ligi Zajednice športsko ribolovnih udruga grada Slatine 2013. godine natjecalo se osam ekipa kroz pet kola. Natjecanja su se održala na Starom bajeru i akumulaciji Javorica u Slatini, ribnjaku u Vaškoj i na bari u Kapincima. Nakon održanih pet kola natjecateljska ekipa ŠRU Klen Slatina je i ove godine ponovila prošlogodišnji uspjeh, te je uvjerljivo i to osmu godinu zaredom osvojila naslov prvaka lige, a to je uspjeh koji će druge ekipe teško dostići.

U pojedinačnom poretku situacija je bila neizvjesna, a o konačnom pobjedniku lige su u posljednjem kolu doslovno odlučivali grami. Na kraju je ipak prvo mjesto osvojio Renato Butka član Šarana iz Bakića, a drugo mjesto osvojio je naš natjecatelj Željko Vilk, dok su treće i peto mjesto osvojili Robert Keller i Adrijano Idek. Na taj su način tri pehara od ukupno pet koji se dodjeljuju u pojedinačnoj konkurenciji „odnijeli“ članovi naše udruge.

Pehar za naslov prvaka i prijelazni pehar pobjednika lige ZŠRU Slatina u ekipnoj konkurenciji, te medalje i pehari u pojedinačnoj konkurenciji zasluženo su uručeni našoj ekipi nakon završenog natjecanja.

Download:

Odgovori