Otvorenje natjecateljske sezone na starom bajeru

Na starom bajeru u Slatini 06.04.2014. održano je prvo ovogodišnje prigodno natjecanje u disciplini „lov ribe udicom na plovak“ na kojem su sudjelovala 32 natjecatelja sa područja Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije. Samo natjecanje je počelo u 09 h i trajalo sve do 13 h, nakon čega je glavni (i jedini) sudac Zlatko Vilk označio kraj natjecanja i početak vaganja ulova. U čuvaricama se našlo raznih vrsta ribe, pretežno babuške, a bilo je i dosta ulova sunčarki, patuljastih somića, te ponešto bodorki. Nakon vaganja sva tri sektora, vaga je pokazala da je ukupni pobjednik staze s najtežim ulovom natjecatelj ŠRD „Klen“ Čačinci Ivica Medarić koji je ulovio 7.915 grama ribe. Rezultati po sektorima su slijedeći:

A sektor:             1. Ivica Medarić, 7.915 g

                               2. Robert Keller, 5.780 g

                               3. Tihomir Hološ, 5.485 g

B sektor:             1. Karlo Sam, 7.055 g

                               2. Dragan Vilk, 6.825 g

                               3. Mladen Rakarić, 6.140 g

C sektor:             1. Jovica Beneš, 7.880 g

                               2. Damir Horvat, 5.495 g

                               3. Nikica Medarić, 4.485 g

Nagrade, odnosno medalje za trojicu prvoplasiranih u sektorima osigurao je domaćin ŠRU „Klen“ Slatina, dok je nagrade za najbolju sedmoricu po sektorima u vidu primame za ribe osigurao sponzor, koji je ujedno i proizvođač te hrane, trgovina na malo i veliko „Dalibor“ iz Nove Gradiške.

Ovim putem se zahvaljujemo sponzoru na vrijednim nagradama, te svim natjecateljima koji su sudjelovali na otvorenju natjecateljske ribolovne sezone na starom bajeru.

Do slijedećeg druženja, bistro!