Društveno natjecanje 2014

01.05.2014. na natjecateljskoj stazi na starom bajeru održano je društveno natjecanje članova Športsko ribolovne udruge “Klen” Slatina. Nakon trosatnog natjecanja kod kadeta 1. mjesto osvojila je Vanesa Hufnagel sa ulovljenih 4.325 grama ribe, a 2. mjesto Antonio Gencer sa 3.550 grama ribe.

Kod seniora u konkurenciji 14 natjecatelja najuspješniji je bio Mirko Horvat sa ulovljenih 5.175 grama ribe što mu je bilo dovoljno za 1. mjesto. Zdravko Fricenšaft je ponovio prošlogodišnji usjpjeh te je sa ulovljenih 4.400 grama osvojio 2. mjesto, dok je 3. mjesto osvojio Dragan Vilk sa 4.370 grama ribe. Medalju za posljednje mjesto dobio je najstariji član udruge g. Jozo Tufekčić koji je nedavno napunio 81 godinu! Valja napomenuti da i ove godine na društvenom natjecanju nije nastupila prva natjecateljska ekipa seniora, koja je odrađivala sav posao organizacije i provođenja društvenog natjecanja.

Nakon proglašenja pobjednika i zajedničkog ručka predsjednik Udruge Robert Keller je  zatvorio ovo uspješno provedeno natjecanje.