Održana Skupština ŠRU “Klen” Slatina

U prostorijama ribičkog doma na bajeru u Slatini 04.02.2017. održana je redovna izborna Skupština Športsko ribolovne udruge “Klen” Slatina. Uvodnim riječima Skupštinu je otvorio predsjednik udruge Robert Keller koji je pozdravio članove i prisutne goste, predsjednika Športsko ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije g. Nikicu Medarića te predstavnika nositelja gospodarenja Športsko ribolovne udruge “Šaran” Bakić g. Andriju Antolovića.

Na dnevnom redu bilo je čak 16 točaka, a kao najvažniju ističemo izbor novih tijela udruge. Skupština je jednoglasno odlučila da je za predsjednika ponovno izabran Robert Keller, za potpredsjednika Zlatko Vilk, tajnika Adrijano Idek te za blagajnika Željko Vilk. Navedeni članovi ujedno čine i Upravni odbor uz Miroslava Braja, Bogdana Jarića i Zdravka Fricenšafta. U Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Josip Gencer, Dragan Vilk i Nikola Vuković.

Skupštini se na kraju s nekoliko riječi obratio i predsjednik Športsko ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije g. Nikica Medarić pohvalivši uzoran rad udruge, da bi zatim predsjednik Športsko ribolovne udruge “Klen” Slatina Robert Keller nakon gotovo dva i pol sata rada Skupštine istu zatvorio i pozvao prisutne na zajedničku večeru i druženje.