Kup Dan Državnosti

Dugogodišnju tradiciju održavanja pojedinačnog natjecanja povodom proslave Dana državnosti Športsko ribolovna udruga Klen Slatina nastavila je i u 2017. godini organizacijom kupa Dan Državnosti 25.06. na starom bajeru u Slatini. Na športsko ribolovno natjecanje prijavilo se 28 natjecatelja s područja Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije, a važno je napomenuti da je za sve natjecatelje domaćin Klen Slatina osigurao sponzorske nagrade.

Tako je svaki natjecatelj dobio je po jedan proizvod (hrana) tvrtke Xtra baits iz Nove Gradiške. Uz to je za prvo mjesto osigurana sponzorska nagrada karbonski telematch štap Robinson Bluebird 390 cm, c/w 7-30 grama na čemu zahvaljujemo Borisu i tvrtki Interland d.o.o. iz Varaždina. Za drugo mjesto domaćin je pripremio sponzorsku nagradu 5 kg feeder hrane proizvođača Gica mix na čemu zahvaljujemo tvrtki Matchfishing iz Čakovca, dok je za treće mjesto nagrada bila čuvarica dužine 150 cm.

Najuspješniji pojedinac sa osvojenim prvim mjestom i ulovom od 8.125 grama ribe na startnom broju 17 bio je Tihomir Ištvanović, član Ođenice iz Virovitice, koji je zasluženo osvojio najvrijedniju nagradu natjecanja: telematch štap robinson i pakiranje Xtra Baits hrane. Drugo mjesto na startnom broju 26 osvojio je Adrijano Idek, član Klen Slatina, sa ulovom 6.805 grama ribe koji je osvojio 5 kg Gica mix hrane i 1 kg Xtra baits hrane. Treće mjesto na startnom broju 4 osvojio je Jovica Beneš, član Mrene iz Gornjeg Miholjca, ulovivši 6.235 grama ribe i osvojivši mrežu čuvaricu i pakiranje Xtra baits hrane.

Zahvaljujemo sponzorima na vrijednim nagradama, kao i svim sudionicima na fer i korektnom natjecanju.

Prilozi: