Memorijalni kup Željka Trbovića na kanalu HE Varaždin

U spomen na preminulog Željka Trbovića poznatog poduzetnika iz Varaždina i vlasnika tvrtke Interland d.o.o., natjecatelja i kapetana hrvatske reprezentacije održan je 2. memorijal Željka Trbovića 29.07.2018. na odvodnom kanalu HE Varaždin. Domaćin i organizator je bio Športsko ribolovni klub Varaždin te tvrtka Interland d.o.o., ujedno i sponzor.

Po toplom i sunčanom vremenu na natjecanju je nastupilo 50 natjecatelja sa područja Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Na natjecanju nastupili su i članovi ŠRU Klen Slatina Robert Keller, Željko Vilk i Adrijano Idek. Ulovi ribe bili su skromni, a najčešće se lovila uklija, te nešto nosare, deverike i drugih riba. Pobjedu i ukupno prvo mjesto osvojio je Marijan Mađerić iz Murskog Središća kao pobjednik A sektora sa 4.838 grama ribe, drugo mjesto osvojio je Davor Florijanić iz Varaždina kao pobjednik B sektora sa 3.320 grama, dok je treće mjesto osvojio Željko Raženj iz Zagreba kao pobjednik C sektora sa ulovom od 3.310 g.

Posebno valja napomenuti da je organizator natjecanja sa sve sudionike osigurao nagrade, dok su oni najuspješniji osvojili zaista vrijedne nagrade – natjecateljske platforme tvrtke Interland d.o.o. Također, za sve sudionike domaćin je osigurao doručak i ručak u ribolovnom domu ŠRK Varaždin.

Nagrade, pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima uručili su predsjednik ŠRK Varaždin Kristijan Kosmačin i Boris Ljepava iz tvrtke Interland d.o.o.