Klen Slatina petu uzastopnu godinu postao prvak županijske lige VPŽ!

Posljednje peto kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije održano na ribnjaku u Zdencima odlučivalo je o ukupnom prvaku lige za 2018. godinu. U borbi za prvaka bilo je nekoliko ekipa no najmanju bodovnu razliku imale su prvoplasirana ekipa na tablici Mrena Gornji Miholjac (16 bodova) i drugoplasirana ekipa Klen Slatina (17 bodova).

Na ribnjaku u Zdencima dobro se lovilo budući da je vode u ribnjaku bilo izuzetno malo. Natjecatelji su na najdubljim mjestima imali dubinu do maksnimalnih 50 cm. I u takvim uvjetima riba je ipak radila, a glavni ulovi bili su šarani težine između 500 grama i 1.000 grama. Toga dana najbolje se snašla ekipa Šaran Sopje osvojivši ekipno prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je ekipa Klen Slatina dok je treće mjesto osvojila ekipa Greda Pitomača. Ovim rezultatom natjecateljska ekipa Klen Slatina postala je ukupni pobjednik županijske lige Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu. Ovo je Klenu već peta godina za redom da osvaja naslov prvaka županijske lige!

I u ukupnom pojedinačnom poretku županijske lige Klen Slatina imao je prvaka, a to je Robert Keller koji je osvojio prvo mjesto i postao pojedinačnim prvakom županijske lige za 2018. godinu.

Ukupne rezultate županijske lige možete pogledati u rubrici županijska liga.