Klen Slatina šestu uzastopnu godinu prvak županijske lige

Posljednje šesto kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije održano je 15.09.2019. na ribnjaku u Zdencima, a domaćin je bila ŠRU Linjak Zdenci. Lijepo uređena staza pružila je dobre preduvjete za pravi ribolov. Ipak, očekivani ulovi šarana su izostali, pa su se natjecatelji snalazili na razne načine kako bi ostvarili ulove i osvojili što bolji plasman.

Iako je do tada ŠRU Klen Slatina gotovo osigurala naslov prvaka ipak je to trebala i potvrditi na tom posljednjem kolu, što je i učinila osvojivši 2. ekipno mjesto od 14 ekipa. Na taj način naša udruga ponovno je postala prvak županijske lige Virovitičko-podravske županije, a to joj je pošlo za rukom već šestu uzastopnu godinu čime je osvojila i drugi prijelazni pehar u trajno vlasništvo. Sjajan uspjeh!

Prvo mjesto na 6. kolu osvojila je ekipa Šaran Sopje a trećeplasirana ekipa bila je Ođenica Virovitica.

U konačnom ekipnom poretku županijske lige u konkurenciji 15 ekipa osim prvoplasiranog Klena Slatina drugo mjesto osvojila je ekipa Drava Terezino polje dok je treće mjesto u ligi osvojila ekipa Ođenica Virovitica.

U pojedinačnoj konkurenciji 62 natjecatelja županijske lige prvak lige sa osvojenim prvim mjestom je Robert Keller član ekipe Klen Slatina, drugoplasirani je Željko Vilk iz iste ekipe sa istim brojem bodova ali nešto manjom ukupnom težinom ulovljene ribe. Treće mjesto osvojio je Stjepan Štribl iz ekipe Drava Terezino polje, a priznanja su dobili i četveroplasirani  Tihomir Hološ iz ekipe Linjak Zdenci te petoplasirani u ligi Adrijano Idek iz ekipe Klen Slatina.

Kompletni ekipni i pojedinačni poredak županijske lige za 2019. godinu možete pogledati u rubrici Županijska liga VPŽ.