Klenovci najbolji na 1. kolu županijske lige

Otvorenje nove sportsko ribolovne i natjecateljske sezone bilo je 18.04.2021. na vodi Neteča u Detkovcu gdje se održalo prvo kolo županijske lige Virovitičko-podravske županije. U ovogodišnjem izdanju županijske lige sudjeluje ukupno 13 ekipa, među kojima su i dvije naše ekipe.

Hladno vrijeme praćeno kišom i vjetrom obilježilo je prvo kolo lige te otežalo ribolov svim sudionicima. Samim time niti riba nije bila aktivna pa su i ulovi bili skromni. Ipak, i u takvim uvjetima naše ekipe su se snašle i odradile izvrstan posao.

Ekipa Klen Slatina I osvojila je prvo mjesto sa ukupnim ulovom 6.505 grama ribe. Za Klen Slatina I nastupili su Željko Vilk sa osvojenim 2. mjestom u A sektoru, Adrijano Idek sa osvojenim 1. mjestom u B sektoru i Robert Keller sa osvojenim 6. mjestom u C sektoru.

Ekipa Klen Slatina II osvojila je drugo mjesto sa ukupnim ulovom od 6.940 grama ribe. Za Klen Slatina II lovili su Leon Ištvanović koji je osvojio prvo mjesto u A sektoru, Jovica Beneš sa osvojenim 2. mjestom u B sektoru i Tihomir Ištvanović sa zauzetim 8. mjestom u C sektoru.

Prilog: